Heb jij vroeger ook zo genoten van Toy Story, Finding Nemo en Up? Dan vind jij het vast superleuk om een kijkje te nemen achter de schermen van deze films op de expositie Pixar: 25 Years of Animation. Girlz! geeft 3×2 kaarten weg!

Expositie
Woody en Buzz Lightyear van Toy Story, Dory van Finding Nemo en ga zo maar door. Je vindt ze allemaal op de expositie in Amsterdam EXPO. Bekijk de originele modellen en storyboards waar de filmmakers mee gewerkt hebben en coole schetsen, pentekeningen en schilderijen. Ook staat er de spectaculaire Toy Story Zoetrope die je gezien moet hebben!

Monsters University
En dat is nog niet alles: de exclusieve wereldpremiΓ¨re van de β€˜making of’ video van Monsters University vindt hier ook plaats. Deze nieuwe animatiefilm is pas in juli in de bioscoop te zien, maar jij kunt vast de preview bekijken. Supervet!

Wil jij hier zeker heen? De expositie is tot en met 27 oktober 2013 te zien in Amsterdam EXPO. Tickets kun je bestellen via www.amsterdamexpo.nl.

Winnen
Wil jij kaartjes winnen voor deze leuke expositie? Wij geven 3×2 kaartjes weg. Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 9 juni 2013, daarna kun je niet meer reageren.
Β