Na Despicable Me 1 en 2 hebben de Minions nu een eigen film! De grappige gele wezentjes zijn terug en dit keer raken ze verzeild in een spannend avontuur. Nieuwsgierig? Je maakt kans op kaartjes voor de film en een cool notitieboekje!

Hun verhaal begint eigenlijk miljoenen jaren geleden. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol en raakten ze werkloos. Eén Minion, Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

Minions – Maak kennis met Stuart, Kevin & Bob draait vanaf 1 juli in de bioscoop

Winnen
GIRLZ geeft 5x 2 vrijkaarten en een notitieboekje weg! Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 5 juli 2015. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.