Voetjes van de vloer, want bij het zien van de film Footloose raak je helemaal in de dansstemming. Deze film kwam al uit in 1984, maar er is nu een moderne versie van uitgebracht met een leuke boy in de hoofdrol! Wij geven vrijkaarten weg.

Footloose gaat over Ren MacCormack (Kenny Wormald). Deze boy is verhuisd van de grote stad naar het kleine plaatsje Bomont. Het is daar hartstikke saai, omdat er niet gedanst mag worden en harde muziek verboden is. Ren trekt zich niets aan van deze regels en tijdens een feestjes wordt hij ook nog verliefd op Ariel (Julianne Hough), de dochter van de strenge dominee Shaw Moore… Footloose draait vanaf 13 oktober in de bioscoop. Kijk voor meer informatie op: www.footloosefilm.nl.

Winnen
Girlz! geeft vijf pakketten weg met daarin twee bioscoopkaarten, iPod-polsband en een sporttas met drinkbeker en handdoek. We geven ook nog vier pakketten weg met daarin twee kaarten, nagellak en een koptelefoon. Wil je winnen? Vul dan het formulier in en beantwoord de volgende vraag: wie speelde de hoofdrol in de versie uit 1984? Deze prijsvraag loopt tot 16 oktober. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.