Na 60 jaar vond Madurodam dat het tijd was om de beroemde miniatuurstad in Den Haag te vernieuwen en daarom zijn ze een tijdje dicht geweest. Vandaag is de feestelijk opening en ter ere van deze opening geeft Girlz! 3×2 kaarten weg.

Verveel je je in het weekend soms? Ga dan eens naar Madurodam. Dit is een attractiepark waarbij Nederlandse steden in het klein zijn nagebouwd. Supergrappig! Madurodam bestaat al 60 jaar en sinds kort is het park vernieuwd. In het nieuwe Madurodam is er meer te zien, te beleven en veel meer om samen te doen. De Madurodammertjes spelen een hoofdrol en vertellen op een speelse manier verhalen over Nederland. Er is één ding dat niet veranderd in Madurodam: alle opbrengsten gaan naar goede doelen voor kinderen en jongeren. Kijk voor meer informatie op: www.madurodam.nl.

Winnen
Girlz! geeft 3×2 vrijkaarten weg. Wil je kans maken? Vul het formulier in om kans te maken en vertel waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 21 april 2012. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.