Kermit de Kikker en Miss Piggy: ken jij ze nog? Ze zijn de meest bekende familieleden van de gekste en leukste familie van de wereld, oftewel: de Muppets! Na een tijdje niks meer van ze gehoord te hebben, zijn ze eindelijk terug met hun nieuwe film The Muppets en boy oh boy, wat zijn ze toch hilarisch!

Via hun grootste fans Walter, Gary en Mary komen The Muppets er achter dat een rijke oliemagnaat van plan is om het Muppet theater te sluiten en er een olieplatform van te maken. Dit laten ze natuurlijk niet gebeuren en daarom komen ze voor eens en altijd weer bij elkaar. Suppergrappige film!

Winnen
Wil jij The Muppets zien in de bioscoop? Girlz! verloot vijf goodiebags met daarin onder andere een T-shirt, stickers, cap en twee vrijkaartjes voor de film! Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 27 februari 2012, daarna kun je niet meer reageren. Kijk voor meer informatie op www.disney.nl/muppets.