Ben jij ook zo gek op spelletjes? Superveel lol maken met je vriendinnen of familie tijdens een leuk spelletje… Gezellig toch? Kijk dan snel verder want wie weet is één van deze twee spellen binnenkort van jou!

The Voice Zing & Coach Game
Heb jij stiekem de ambitie om je zangtalent te laten horen bij The Voice of lijkt het jou vet om een keer in een van die beroemde stoelen te zitten? Dan is dit spel helemaal wat voor jou. Samen met je familie en vrienden kun je je zang- en coachtalenten ontwikkelen in je eigen huiskamer. We like!

Ik Hou van Holland spel
Elke zaterdagavond zitten we weer met een bakje chips voor de tv om gezellig mee te lachen met Ik Hou Van Holland. Nu nog even beroemd worden om zelf in het programma mee te mogen spelen! Gelukkig kun je met dit bordspel alle beroemde IHVH-spellen als ‘Geen ja, geen nee’, kaaswerpen en Spellingsronde naspelen!

Winnen
Wil jij een van deze leuke spellen winnen? Girlz! geeft 1x het Ik Hou Van Holland spel en 1x The Voice Zing & Coach Game weg. Vul het formulier in om kans te maken en vermeld ook welke van deze twee spellen jij graag zou willen winnen. Deze winactie loopt tot en met 26 oktober 2013. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.