Vet! Met dit überhippe behang van www.nolimitswallprints.com (vanaf €80,-) fleur je heel makkelijk je saaie kamer op. Omdat het voorzien is van een vlieslaag, is het enige wat je hoeft te doen wat behanglijm op je muur te smeren en de print vervolgens op te plakken. Scheef geplakt? Geen stress, want je kan hem er zo weer afhalen en opnieuw recht hangen. Naast dit supercoole ontwerp heeft No Limits Wallprints nog veel meer mooie behangafbeeldingen.

Girlz! geeft aan drie lucky chica’s behang naar eigen keuze (en afmetingen) weg, dus kijk snel welk behang uit de Girlz-collectie je het mooist vindt en vul het in op het reactieformulier. Wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaressen!

Hoe hang je de No Limits Wallprints-behang op je in kamer?
Het behang is voorzien van een vlies-onderlaag, waardoor het heel makkelijk te plakken is. Je smeert de lijm direct op de muur en plakt het behang er tegenaan. Heb je hem scheef geplakt? Geen probleem, want je kunt de behang zo weer verwijderen. Moet je de afbeelding bijsnijden? Ook dat doe je super easy door eerst het behang op te plakken en daarna de extra randen langs de muur eraf te snijden. Fluitje van een cent dus!