Hou je van zingen en dansen? Check dan de film Pitch Perfect en de dansgame Just Dance 4 voor de Wii! Wij geven 3 supergave pakketten t.w.v. €60,- weg met daarin deze dvd en game, en nog veel meer!

Pitch Perfect
De coole Beca (Anna Kendrick) is dol op zingen, maar ze voelt er niks voor om zich aan te sluiten bij de zanggroep van haar universiteit. Ze zingen alleen maar saaie traditionele nummers! Toch laat Beca zich overhalen om mee te doen en besluit meteen dat er meer pit in de groep moet komen. De meiden worden zelfs zo goed dat ze mee mogen doen aan een belangrijke wedstrijd! Zullen ze winnen? Pitch Perfect is te koop op dvd en blu-ray.

Just Dance 4
Met meer dan 40 superhits en gave pasjes dans jij de sterren van de hemel! En doe goed je best, want bij een hoge score speel je vanzelf nieuwe choreografieën vrij. Je kunt ook de strijd aangaan met je friends in de Battle Modus. In 6 rondes moet jij laten zien dat jij de grootste danskampioen bent! Just Dance 4 is verkrijgbaar voor de Wii.

Winnen
Girlz! geeft 3 pakketten t.w.v. €60,- weg met daarin de dvd van Pitch Perfect, Just Dance 4 Wii, zonnebril, armband, T-shirt en sleutelhanger. Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 8 mei 2013. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.