Inmiddels gaat ze met een korte blonde coupe door het leven, maar in de actiekomedie So Undercover straalde Miley Cyrus nog met lange bruine lokken. Tja, soms is het tijd voor wat nieuws…

Het verhaal gaat over Molly Morris (gespeeld door Miley), een keiharde, jonge privé-detective die door de FBI wordt benaderd voor een speciale missie. Wanneer zij undercover gaat als een naïeve universiteitsstudente en in huis komt bij een meidendispuut, is dat voor haar een verschil van dag en nacht. Als opdracht moet ze de dochter van een belangrijke getuige beschermen. Maar al snel raakt ze verwikkeld in de normale dagelijkse tienerdilemma’s, want er gewoon bij horen en een knappe jongen daten is niet zo makkelijk als het lijkt. En terwijl de situatie steeds gevaarlijker wordt, komt Molly er ook nog eens achter dat niet iedereen is wie hij zegt te zijn. Spannend! So Undercover draait vanaf 20 december in de bios.

Winnen
Wil jij So Undercover zien? Girlz! verloot vier goodiebags met daarin filmkaartjes (twee per persoon), een telefoonkussen, een usb-stick en een leuke tas. Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 28 december 2012, daarna kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.