Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Dat is waar het leven van hoofdrolspeler Emily in de vette dansfilm Step Up 4 omdraait…

Als dochter van een rijke zakenman gaat ze naar Miami om haar dromen te verwezenlijken en professioneel danseres te worden. In Miami ontmoet ze de aantrekkelijke Sean die leiding geeft aan een danscrew die grote en vernieuwende flash-mobs maakt. De crew, MOB genaamd, is vastbesloten om een wedstrijd te winnen waar ze een flink geldbedrag mee kunnen verdienen. Emily’s vader werkt ondertussen aan een bouwproject waarbij MOB’s historische achtergrond in gevaar komt en waardoor duizenden mensen hun huis dreigen kwijt te raken. Emily en Sean gaan samen de strijd aan tegen het ontwikkelingsbedrijf van haar vader. Ze veranderen de flash mobs in protest mobs met het risico dat ze hun eigen dromen moeten opgeven voor een groter doel. Oei, hoe zal dat aflopen? Check het in de bios!

Winnen
Wil jij Step Up 4 zien in de bios? Girlz! verloot vijf goodiebags met daarin vrijkaarten (twee per persoon), een badlaken en een tanktop. Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 20 augustus 2012, daarna kun je niet meer reageren.