Heb jij ook alle boeken van de Twilight-serie in één ruk gelezen? Dan ben je vast al op de hoogte van dat andere spannende boek dat Stephenie Meyer heeft geschreven: The Host. Goed nieuws, want vanaf 28 maart kun je de gelijknamige film in de bios checken. Jij kan hier een speciale The Host-goodiebag winnen!

Waar gaat de film over?
Het verhaal gaat over Melanie Stryder die leeft in een wereld waarin aliens, ook wel zielen genoemd, het lichaam van mensen overnemen. Wanderer, de ziel die het lichaam van Melanie toegewezen krijgt, heeft alleen één ding niet verwacht: Melanie laat haar lichaam niet zomaar overnemen en vecht terug. Zo komen ze samen in één lichaam te zitten en worden ze, om het allemaal nog iets moeilijker te maken, ook nog eens allebei verliefd op een andere boy… Een movie die je moet zien!

Winnen
Girlz! geeft 4 goodiebags weg, met daarin 2 bioscoopkaarten, het boek (filmeditie), The Host-tas, tassenhanger en spiegeltje. Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 3 april 2013. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.