Vind jij The Notebook een mooie film? Dan moet je zeker The Longest Ride zien! Deze film is ook gebaseerd op een boek van Nicholas Sparks. Zien? Wij geven vijf goodiebags weg!

Als Luke en Sophia elkaar ontmoeten, is het direct liefde op het eerste gezicht. Al snel zijn ze hopeloos verliefd op elkaar, maar de timing is niet perfect. Zo is Luke als voormalig rodeokampioen druk bezig met zijn comeback, terwijl Sophia op het punt staat om met haar droombaan in New York te starten. Hierdoor wordt hun prille relatie zwaar op de proef gesteld. En dan komen ze in contact met Ira, een oudere man die met de herinneringen aan zijn vrouw en hun langdurende romance het jonge stel op zijn eigen manier weet te inspireren… Mooie film!

The Longest Ride draait vanaf 9 april in de bioscoop.

Winnen
GIRLZ geeft 5x een goodiebag weg met daarin twee vrijkaarten, tote bag en magnetic frames. Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 12 april 2015. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Β