The Amazing Spider-Man 3D een actiefilm, maar wel één met een romantisch verhaal erachter. Leuk dus om met je BFF naar de bios te gaan, maar ook met je crush is dit een leuke film om te kijken. Wij geven drie pakketten weg met daarin twee vrijkaarten en een setje Spider-Man nagellak van O.P.I.

Je kan dus met dit pakket naar de bios en je nagels zien er weer mooi gekleurd uit, matchend met Spider-Man.

Het verhaal
Peter Parker is een rustige schooljongen. Als kind is hij door zijn ouders in de steek gelaten en hij woont nu bij zijn oom en tante. Hij is erg gelukkig met zijn vriendinnetje Gwen, maar hij worstelt toch met wie hij nou eigenlijk is. Als hij een koffer van zijn vader ontdekt, gaat hij op onderzoek uit: waarom zijn zijn ouders verdwenen? Peter maakt kennis met Dr. Curt Connors, de ex van zijn vader. Peter kan het goed met hem vinden, maar hun alterego's zijn vijanderen. Peter moet gebruik maken van zijn krachten als Spider-Man en keuzes maken die zijn toekomst zullen veranderen.

Nieuwsgierig? Kijk alvast de trailer:

The Amazing Spider-Man 3D draait vanaf 28 juni in de bioscoop.

Winnen
Wil jij één van de drie The Amazing Spider-Man-pakketten met daarin twee vrijkaarten en Spider-Man O.P.I-nagellakken winnen? Vul dan snel je gegevens in in het formulier en vertel ons wat jij zou doen als je een superheld was. Je kunt meedoen tot 28 juni 2012. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.