Ben jij ook zo gek op dans en kun je niet stil blijven zitten bij een goeie dansfilm? Of zwijmel je liever weg bij een lekker romantische film? Gelukkig hoef je niet te kiezen, want de film Make Your Move heeft het allebei en ook nog in 3D! Wil je deze romantische dansfilm als allereerste zien? Lees dan snel verder, want Girlz! mag 25×2 kaarten weggeven voor de voorpremière! Natuurlijk wil je er voor zo’n première uitzien als een echte ster. Daarom geven we ook nog 5x een Hollywood Gloss lipgloss van Miss Sporty weg.

Waar gaat de film over?
De film Make your move gaat over Donny, die naar New York verhuist om zijn broer Nick te helpen met het runnen van zijn dansclub. In die club leert Donny danseres Aya kennen en hij is meteen onder de indruk van haar vette moves en valt als een blok voor haar. Wat hij niet weet, is dat de broer van Aya ook een superpopulaire dansclub runt in New York en dus een grote concurrent is voor Nick en Donny. Dat maakt het niet makkelijk voor de 2 lovers! Kiezen ze voor elkaar, of voor hun famillies?

Winnen
Girlz! geeft 25×2 kaartjes weg voor de voorpremière van Make your move 3D, op 21 juli om 10:00 uur in Pathé Arena! Daarnaast maak je kans op 1 van de 5 lipglossjes van Miss Sporty. Winnen? Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 17 juli 2013. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.