Onze columnist Patricia schrijft elke week een GIRLZ-report over allerlei stuff. Patricia: “Hoe ziet jouw profielfoto op Twitter eruit? Sta je er alleen op of wordt je omringd door vriendinnen? Dit en andere factoren op de pic zeggen veel over je persoonlijkheid.”

Kleurrijke pics
“Een Amerikaanse universiteit heeft met speciale software de profielfoto’s van 66.000 twitteraars onder de loep genomen. Vervolgens moesten ook nog 434 mensen een psychologische vragenlijst invullen. Hieruit kwam dat mensen die kleurrijke pics van zichzelf plaatsen, omringd door friends, maar wel in slechte kwaliteit, vaak extraverte types zijn. Zijn het mooie kwaliteitsfoto waarop gelachen wordt? Dan zijn deze mensen over het algemeen prettig in de omgang.”

De perfecte foto
“Dan heb je nog de perfecte foto: mooie filter, glamourlook en goede compositie. Mensen die dat hebben zijn zich erg bewust van zichzelf. En staat er een object op de profielfoto? Dan kan je ervan uitgaan dat de persoon in kwestie meer openstaat voor nieuwe ervaringen.”

In het nieuwe nummer van GIRLZ kun je de column van Patricia lezen! Je kunt haar ook op InstagramTwitter en Facebook volgen.

Lees ook: GIRLZ-report – Nieuwe trend: regenboogwenkbrauwen