Meidenblad GIRLZ is op zoek naar een enthousiaste stagiair die de webredactie komt versterken. Heb jij een vlotte pen, ben je geïnteresseerd in wat jonge meiden boeit en ben je in staat om originele invalshoeken te vertalen naar de doelgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie?
GIRLZ is het grootste én leukste meidenblad van Nederland voor meiden van 12 tot 19 jaar met onderwerpen als human interest, beauty, celebrities en fashion. Dit vertaalt zich in de website, waar we de bezoekers overladen met de laatste mode- en beautytrends, info over seks en liefde, superveel leuke testjes en nog veel meer. GIRLZ is een onderdeel van ZPRESS Young. De redactie is gevestigd in Dordrecht.

Werkzaamheden?
– artikelen schrijven;
– ideeën aandragen;
– passend beeld zoeken;
– social media bijhouden;
– redactie ondersteunen.

Periode? 
3 tot 5 maanden, vanaf december 2016

Eisen?
Wij zoeken een enthousiaste student die op dit moment een journalistieke (minimaal HBO-) opleiding volgt. Je bent nieuwsgierig, leergierig en kunt zelfstandig werken. Je houdt van schrijven en bent geïnteresseerd in de belevingswereld van jonge meiden.

Interesse?
Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? Mail dan je motivatiebrief en cv naar redacteur Myrthe Timmers: m.timmers@zpress.nl