GIRLZ is in een nieuw, nóg cooler jasje gestoken. Het magazine ziet er niet alleen totaal anders uit, er zijn ook onwijs veel nieuwe rubrieken. Van Beauty Queen en Hot Looks tot Boy Candy, Drama Story en DokterGIRLZ… En als kers op de taart: ook de website heeft een make-over gekregen!

GIRLZ
Elke maand staat er een nieuwe #GIRLZboss op de cover. Deze keer is dat niemand minder dan YouTuber Bibi Breijman! Zij is niet alleen onze covergirl, ze heeft samen met de redactie ook de inhoud van dit nummer bepaald. Hoe cool is dat?! En wat misschien nog leuker is: jij mag bepalen wie onze volgende GIRLZboss wordt. De nieuwe GIRLZ ligt nu in de winkel voor €3,99.

GIRLZ.nl
GIRLZ.nl heeft een brand new look en werkt nu beter dan ooit. Zo is de website een stuk overzichtelijker geworden en past de website automatisch aan naar het scherm van je smartphone.
Niet alleen het design is veranderd, maar je kunt nóg meer leuke artikelen lezen dan je voorheen al deed. Dat betekent meer boys, meer fashion & beauty, meer entertainment en meer health & body. En vind je de artikelen te gek? Dan kun je op het hartje klikken! Zie je trouwens iets raars of werkt iets niet? Mail ons dan via webredactiegirlz@zpress.nl.

GIRLZ-app
En helemaal gaaf: we hebben nu ook een app! Je vindt hier alles wat de website ook heeft, maar de app werkt nog sneller én verslavender. De GIRLZ-app is gratis te downloaden in de AppStore en PlayStore.

Prijzenfestival
Omdat we superblij zijn met de nieuwe website, trakteren we! We geven tot en met 15 maart 2017 elke dag een prijs weg. Zo kun je een Girlboss-trui, Kiko make-uppakket en Zinzi armband en horloge winnen. Doe snel mee met de Prijzenfestival!