Onze columnist Patricia schrijft elke week een GIRLZ-report over allerlei stuff. Patricia: “De pil, het spiraaltje, de prikpil: voor meiden bestaan er verschillende manieren om een zwangerschap te voorkomen. Boys komen er eigenlijk maar gemakkelijk vanaf… Tot 2018! Want dan is er waarschijnlijk anticonceptie voor mannen.”

Injectie
“Het gaat om een injectie met een bepaalde gel die in zijn penis wordt gespoten waardoor de zaadcellen niet meer naar buiten kunnen door de zaadleiders. Hierdoor kan je dus niet zwanger raken. Mochten jij en je lover in de toekomst wel graag een kindje willen, dan kan dat alsnog. Door een andere injectie kan de gel namelijk uit het lichaam van je vriend worden verwijderd.”

2018
“Deze anticonceptie wordt nog volop getest, maar ze hopen het in 2018 op de markt te kunnen brengen. Wat vind jij ervan? Ben je blij dat de boys nu aan de beurt zijn of vind je het niet erg om zelf anticonceptie te gebruiken?”

In het nieuwe nummer van GIRLZ kun je de column van Patricia lezen! Je kunt haar ook op InstagramTwitter en Facebook volgen.

Lees ook: Moeten vloggers stoppen met het promoten van ongezond eten?