Onze columnist Patricia schrijft elke week een GIRLZ-report over allerlei stuff. Patricia: “Nadat ik Paper Towns deze week in de bios had gezien, was ik megafan van Cara Delevingne. Maar toen ik later een interview met haar zag, deed ze een beetje chagrijnig. Of probeerde ze gewoon grappig te zijn?”

Het interview
“Toen de drie interviewers van het programma Good Morning Sacramento haar bijvoorbeeld vroegen of ze het boek Paper Towns van John Green ook had gelezen, antwoordde ze: ‘Nee, ik heb het boek nooit gelezen en het script ook niet, ik heb maar wat gedaan.’ Op een andere vraag, of ze het makkelijker vindt zich te concentreren wanneer ze druk is, reageerde ze: ‘Ik snap niet waar die vraag vandaan komt.’ En haar antwoord op de vraag of ze veel gemeen heeft met haar personage Margo was: ‘Nee, ik haat haar eigenlijk.’”

Gek van dezelfde vragen
“Oké, ik snap dat ze gek wordt van zoveel vragen die ze vast al eens eerder heeft gehoord. Maar om nou meteen zo chagrijnig te reageren… Of bedoelt Cara het allemaal juist hartstikke grappig, maar kunnen de presentatoren er gewoon niet om lachen?”

Bekijk het interview hier