Onze columnist Patricia schrijft elke week een GIRLZ-report over allerlei stuff. Patricia: “Het Britse jongetje Alex (5) had een rekening van twintig euro gekregen, omdat hij niet kwam opdagen op een partijtje van een vriendje. Oeps!”

Niet afgemeld
“Ze zouden met z’n allen gaan skiën in een indoor sneeuwhal in Engeland, maar Alex kon niet omdat hij op bezoek moest bij zijn opa en oma. Aaaah… Zich afmelden voor het kinderfeestje had hij alleen niet gedaan en dat vind ik niet zo netjes. Hierdoor moest de moeder van de jarige job namelijk toch zijn kosten betalen voor het skiën en die zijn vrij hoog. Eigenlijk snap ik het dus best dat die moeder vraagt om de twintig euro terug te betalen…”

De rekening
“Maar de manier waarop de moeder het geld terug had gevraagd, is ook niet zo netjes. In plaats van met de ouders te praten, had ze de ‘rekening’ namelijk in de schooltas van Alex gestopt. Trouwens, wat is er mis met een gezellig partijtje thuis? De moeder kiest er zelf voor om een duur uitje te organiseren.”

n het nieuwe nummer van GIRLZ kun je de column van Patricia lezen! Je kunt haar ook op Instagram, Twitter en Facebook volgen.