Met jouw hulp kunnen we GIRLZ nog leuker maken! Word lid van het GIRLZ Panel en ontvang elke maand helemaal gratis de nieuwste GIRLZ. Heb je het uitgelezen? Dan hoef je alleen maar een online enquête in te vullen, dat hooguit twee minuten duurt.

Hoe werkt het?
Als lid van ons panel krijg je elke maand het nieuwste nummer thuisgestuurd. Deelname is voor een halfjaar en dat betekent dat je in totaal zes nummers van GIRLZ krijgt. Elke maand ontvang je van ons een mailtje met een link naar de enquête. Als dank voor jouw deelname krijg je ook nog een leuke verassing! Klik hier voor de voorwaarden.

Privacy
Uiteraard is jouw deelname volledig anoniem. De antwoorden die je geeft worden vertrouwelijk behandeld. Klik hier voor het privacybeleid.

Extra info
Je ontvangt zes gratis nummers van GIRLZ. Dit is geen abonnement en je zit dus ook nergens aan vast. Na deze periode word je eenmalig benaderd met een aanbieding.

Helaas, je kunt je niet meer aanmelden voor het GIRLZ Panel. Inmiddels hebben we genoeg deelnemers. Zodra er weer een plek vrijkomt, komt er weer een oproep online.