Home sweet home… Thuis moet vooral een plek zijn waar je tot rust kunt komen en je je veilig kunt voelen. Helaas geldt dit niet voor iedereen. Sommige jongeren krijgen weinig zorg of aandacht, worden uitgescholden, geslagen of zelfs seksueel misbruikt. Voel jij je thuis niet veilig en zoek je hulp? Of heeft je BFF het moeilijk thuis? Stel dan nu anoniem je vraag aan jongeren/ ervaringsdeskundigen van de Jongerentaskforce Kindermishandeling…

Anoniem
In de Jongerentaskforce Kindermishandeling zitten tien jongeren tussen de 15 en 27 jaar. Ze werden zelf mishandeld of kregen ermee te maken in hun klas of vriendenkring. Graag beantwoorden ze jouw vraag. Tot en met maandag 24 augustus kun je je vraag via het onderstaande formulier insturen. Let op: je stuurt je vraag anoniem in, dus persoonlijke gegevens komen verder ook niet online te staan.

Vragen
Op donderdag 27 augustus vind je een selectie van de vragen terug op GIRLZ.nl. Het is helaas niet mogelijk om alle vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Weet dat je hulp kunt zoeken bij iemand die je kunt vertrouwen zoals een leraar of een ouder van een vriendin. Je staat er niet alleen voor! Kijk op Roomie.nl voor meer informatie.