Onze columnist Patricia schrijft elke week een GIRLZ-report over allerlei stuff. Patricia: “Ken je de #KylieJennerChallenge al? Om net zulke volle lippen als Kylie Jenner te krijgen, zuigen girls aan huishoudartikelen (zoals shotglaasjes, flessendoppen en plastic bakjes) zodat hun lippen opzwellen doordat ze vacuüm worden gezogen.”

#KylieJennerChallenge
“Kylie zelf zegt trouwens dat ze geen plastische chirurgie heeft ondergaan om haar lippen zo vol te krijgen, maar dat het een kwestie is van creatieve make-up. Ik vind Kylie Jenner Challenge een vreemde, maar stiekem ook wel grappige trend. Bovendien blijven de opgezwollen lippen maar eventjes, daarna worden ze weer normaal. Kan geen kwaad, toch?”

Schrale mond en blauwe plekken
“Nou, dat valt dus vies tegen. Op internet zijn ook al foto’s opgedoken dat het grapje is mislukt en meisjes met een schrale mond en blauwe plekken rondlopen. Dan is het opeens een stuk minder grappig…”

In het nieuwe nummer van GIRLZ kun je de column van Patricia lezen! Je kunt haar ook op Instagram, Twitter en Facebook volgen.