Onze columnist Patricia schrijft elke week een GIRLZ-report over allerlei stuff. Patricia: “Laatst had ik met mijn BFF afgesproken op Utrecht Centraal om naar de bios te gaan. Tussen de mensenmassa zocht ik mijn vriendin. Belangrijk detail: ze is maar 1.55 meter… Ik kon haar dus nergens vinden! Dé oplossing: de spiksplinternieuwe app LookFor.”

Simpelste app ever
“Sommige apps zijn zo simpel dat je je afvraagt waarom je ze zelf niet hebt bedacht. LookFor is zo’n app. Het is namelijk niets anders dan een gekleurd flikkerend licht. Maar ik denk wel dat het goed werkt, want door je mobiel met flikkerend beeldscherm in de lucht te houden, val je op en heb je elkaar binnen no time gevonden in een drukke mensenmassa.”

Wat is er mis met appen of bellen?
“Aan de andere kant kun je natuurlijk ook gewoon een duidelijke plek afspreken om met elkaar te meeten. Bijvoorbeeld bij de AH to go of onder dat grote bord. En als je elkaar dan toch niet kunt vinden, omdat het megadruk is, is er altijd nog de mogelijkheid om elkaar even snel te appen of te bellen. Net zo makkelijk, toch?”

In het nieuwe nummer van GIRLZ kun je de column van Patricia lezen! Je kunt haar ook op Instagram, Twitter en Facebook volgen.