Ben je verslaafd aan je beeldscherm, omdat je 24/7 social media checkt, alle gossip-sites afspeurt en op de hoogte wil blijven van alle mode- en beautytrends? En ben je ook nog eens op zoek naar een leuke stage?

De redactie van GIRLZ is op zoek naar twee (print- & web-) stagiaires voor een minimale periode van 10 weken vanaf begin februari/maart 2015.

Wie zijn wij?
GIRLZ is het grootste én leukste meidenblad van Nederland met onderwerpen zoals mode, beauty, celebrities en human interest. Dit vertaalt zich door naar de website, waar we de bezoekers overladen met de laatste mode- en beautytrends, superveel leuke testjes, nieuwtjes over bekende boys, de vetste must-haves en nog veel meer.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste student die op dit moment een journalistieke (minimaal HBO-)opleiding volgt. Je bent nieuwsgierig, leergierig en kunt zelfstandig werken. Je houdt van schrijven en bent geïnteresseerd in de belevingswereld van jonge meiden.

Wat staat je te wachten?
Je gaat je voornamelijk bezighouden met het schrijven van leuke content voor het blad en/of de site. Daar zoek je bijpassend beeld bij. Daarnaast zul je ook de social media van GIRLZ bijhouden en de redactie ondersteunen bij allerlei andere werkzaamheden.

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? Er zijn twee plekken vrij, één op de printredactie en één op de webredactie. Dus geef in je brief jouw voorkeur aan. Mail dan je motivatiebrief en CV naar Romy Boxsem: r.boxsem@zpress.nl