Ben je verslaafd aan je beeldscherm, omdat je 24/7 social media checkt, alle gossip-sites afspeurt en op de hoogte wil blijven van alle mode- en beautytrends? En ben je ook nog eens op zoek naar een leuke stage?

Wie?
Girlz! is het grootste Γ©n leukste meidenblad van Nederland met onderwerpen zoals mode, beauty, celebrities en human interest. Dit vertaalt zich door naar de website, waar we de bezoekers overladen met de laatste mode- en beautytrends, superveel leuke testjes, nieuwtjes over bekende boys, de vetste must-haves en nog veel meer.

Werkzaamheden?
Als stagiaire voor de redactie ga je je voornamelijk bezighouden met het schrijven van content voor het tijdschrift. Indien nodig zoek je er bijpassend beeld bij. Daarnaast zul je de redacteur ondersteunen bij allerlei andere werkzaamheden.

Periode? Vanaf half juli 2014 voor minimaal 3 maanden.

Eisen?
Wij zoeken een enthousiaste student die op dit moment een journalistieke (HBO-)opleiding volgt. Je bent nieuwsgierig, leergierig en kunt zelfstandig werken. Je houdt van schrijven en hebt veel affiniteit met internet en social media.

Interesse?
Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? Mail dan je motivatiebrief en CV naar RenΓ©e Brouwer: r.brouwer@zpress.nl