Wat als je een jongen bent, maar eigenlijk liever een meisje zou zijn? Dan kan de middelbare school best lastig zijn. Lisa Williamson schreef er een heel mooi boek over, waaruit je binnenkort al een stukje kunt lezen in GIRLZ. Extra leuk: je kunt de schrijver nu zelf een vraag stellen!

Het boek
David, de hoofdpersoon van ‘Wie is nou normaal?’ weet al zijn hele leven dat hij een meisje wil worden. Maar alleen zijn twee beste vrienden delen zijn geheim – zelfs zijn ouders hebben geen idee. Leo zit dit jaar voor het eerst op dezelfde school als David. Van zijn vorige school moest hij vertrekken om redenen waarover hij liever niet praat. Wel is duidelijk dat hij zich maar beter koest kan houden, omdat het anders ook op deze school mis zal gaan. En dat gaat het al snel…
Dit is het begin van een bijzondere vriendschap tussen twee jongens die ieder een geheim herbergen en erachter komen dat ze bij elkaar zichzelf kunnen zijn.

Stel je vraag
Lisa Williamson is binnenkort in Nederland om over haar nieuwe boek te praten. GIRLZ is daar natuurlijk bij! Wil jij iets weten van deze schrijfster of over haar boeken? Stel je vraag dan hier en wie weet lees je het antwoord straks in GIRLZ!