Stuur jouw dilemma in

Zit jij met een probleem? Heb je bijvoorbeeld ruzie met je BFF of ben je verliefd op 2 jongens? En weet je echt niet wat je moet doen? Stuur dan jouw dilemma in voor de rubriek What To Do?, zodat andere meiden op GIRLZ.nl jou advies kunnen geven!

Zit jij met een probleem? Heb je bijvoorbeeld ruzie met je BFF of ben je verliefd op 2 jongens? En weet je echt niet wat je moet doen? Stuur dan jouw dilemma in voor de rubriek What To Do?, zodat andere meiden op GIRLZ.nl jou advies kunnen geven!

Vul hieronder het formulier in. Bij het artikel zal alleen jouw voornaam verschijnen, maar je kunt er ook voor kiezen om anoniem je verhaal te vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Ik heb een jaar geleden via het internet een jongen leren kennen, we werden heel close en al gauw beste vrienden. Sinds de eerste keer dat ik hem zag was ik eigenlijk al verliefd... Maar hij zat toen in een relatie, na 8 maanden kregen we ruzie door zijn vriendin en hebben we enkele weken niet meer gestuurd... Toen stuurde hij me opeens terug ook al was al ons contact verbroken, hij vertelde me dat hij en zijn vriendin uit elkaar waren en ons contact werd terug beter, veel beter. Ik had hem na een tijd verteld dat ik eigenlijk al een hele tijd gevoelens voor hem had en toen zei hij me, dat hij ook iets voor me voelde maar wat precies wist hij niet. Maar al snel begonnen we met hartjes te sturen, te bellen met elkaar (3u per dag), we werden heel close en gingen bijna afspreken. Alles was gepland tot hij het niet aan zijn ouders durfde te vragen, hij zei me dat hij het ging regelen tot de dag voor het afspreken zei hij dat hij nog niet klaar was voor een relatie. Dit begreep ik maar ik had het er moeilijk mee en we werden minder close tot ik besloot om hem te zeggen om even afstand te nemen omdat ik het er heel moeilijk mee had dit was/is de eerste keer dat ik echt verliefd op iemand was. We hebben toen een enorm moeilijke periode gehad en beide veel gehuild en hebben het uitgepraat en verteld om als vrienden verder te gaan. Nu enkele weken later heb ik best wel spijt van mijn beslissing omdat ik hem echt enorm graag zie en mijn gevoelens voor hem niet weg gaan. Ik zou hem dit graag willen vertellen maar weet niet goed hoe ik dit moet aanpakken, kunnen jullie me helpen? Ik ken hem heel goed, hij weet veel dingen over mij en ik over hem. De afstand is doenbaar ik zou graag verder met hem willen maar ik weet niet of dat hij dat ook wilt, hoe kan ik hier achterkomen?
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen