Stuur jouw vraag in GIRLZ talk

Stel jouw vraag aan GIRLZ

Je kunt je vraag via onderstaand formulier volledig anoniem stellen. Je vraag wordt doorgestuurd naar een expert op het gebied van jouw vraag. We krijgen superveel vragen binnen, dus onze experts kunnen helaas niet alle vragen beantwoorden. Het stellen van een vraag biedt dus geen garantie voor een antwoord. Antwoorden verschijnen als talk in de GIRLZ.

Niet jouw vraag – wel jouw antwoord

Sommige vragen lijken heel veel op elkaar. Bijvoorbeeld vragen over verliefd zijn, menstruatie, gewicht of hoe je moet zoenen en zo. Staat jouw vraag er niet bij? Dan staat er vast wel een andere, soortgelijke vraag waarin jouw vraag ook wordt beantwoord. Je kunt dus altijd even in ons GIRLZ Talk-archief zoeken. Hou in ieder geval GIRLZ en GIRLZ.nl in de gaten om te zien of jouw vraag is beantwoord!

Terugschrijven

Veel meiden vragen of we terug willen mailen. Dat doen we nooit. Niet alleen omdat het heel veel werk is om iedereen persoonlijk een mailtje terug te sturen, maar ook omdat er meiden zijn die juist absoluut geen post thuis of in hun mailbox willen ontvangen. Door persoonlijk te antwoorden, zouden we de problemen alleen maar groter maken en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Klare taal

Of je nu een groot of een klein probleem hebt, al je problemen zijn welkom bij GIRLZ. Helemaal anoniem als je dat wilt. Wij bij GIRLZ nemen elke vraag serieus en proberen er zo veel mogelijk te plaatsen als talk. Probeer je vraag zo kort en bondig mogelijk te formuleren, schrijf duidelijke taal en probeer je probleem zo helder mogelijk uit te leggen. Lange verhalen worden ingekort, maar een te korte tekst is voor iemand die niet weet waar jouw probleem over gaat, soms ook onbegrijpelijk.

Dringend

Als je dringend hulp nodig hebt, ga dan zo snel mogelijk met iemand praten die je meteen kan helpen en wacht niet tot je vraag hier wordt beantwoord want dat antwoord kan dan te laat komen. Blijf ondertussen vooral de GIRLZ en talk schrijven én lezen!

Stel hier jouw vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij wel eens ons advies nodig gehad?

 • Debbie
  Debbie
  Reactie: Hoi lieve Daan Zwierink Ik mis jou Groetjes Debbie Sporken
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ik heb vroeger verkering gehad met een jongen en ik en die jongen hebben het er nooit meer over gehad alleen vorig jaar met valentijn vroeg hij of wij elkaar nog wat geven ik wil echt niks meer met hem maar ja ik durf het niet te vragen! Ik ben bang als ik het vraag dat hij gaat lachen en het gaat doorvertellen! Hij zit bij mij in de klas dus dat maakt het 10000000x moeilijker! En zat moet ik doen als ik verkering wordt gevraagd door een super jongen! Moet ik dan ja zeggen? Maar ja wat moet ik dan met die jongen? Maar als ik nee zeg laat ik een super jongen voor mijn neus weggaan! Help!
  Beantwoorden
 • Debbie
  Debbie
  Reactie: Ik mis Daan Zwierink elke dag om me heen Groetjes Debbie Sporken
  Beantwoorden
 • Debbie Sporken
  Debbie Sporken
  Reactie: Hoi Girlz Mijn collega's van de Bekkerie in Boekend zeggen tegen mij dat Daan Zwierink nep is Groetjes Debbie Sporken
  Beantwoorden
 • Debbie
  Debbie
  Reactie: Hoi Girlz Ik heb gevoelens voor Daan Zwierink Groetjes Debbie Sporken
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Nee nog niet
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Hoi Debbie Sporken, Dat berichtje dat Daan al op Pien is is niet van Girlzz. Dat heeft gewoon iemand die je wou pesten gedaan. Dit kan iedereen lezen. Dat weet ik zeker omdat er anoniem bij staat.
  Beantwoorden
 • Debbie
  Debbie
  Reactie: Goedemorgen Grilz Ik vind Daan Zwierink super leuk Wat moet ik doen Groetjes Debbie Sporken
  Beantwoorden
 • Debbie
  Debbie
  Reactie: Hoi Girlz Wat moet ik doen Daan Zwierink is door Pien verranderd Groetjes Debbie Sporken
  Beantwoorden
 • Debbie
  Debbie
  Reactie: Waarom krijg ik geen reactie meer terug
  Beantwoorden
 • Debbie
  Debbie
  Reactie: Ik wil graag kinderen samen wonen trouwen met Daan Zwierink
  Beantwoorden
 • Debbie
  Debbie
  Reactie: Hoi Girlz Hoe komen jullie aan informatie over Daan Zwierink Ik mis hem elke dag om me heen Groetjes Debbie Sporken
  Beantwoorden
 • Debbie
  Debbie
  Reactie: Ik mis Daan Zwierink elke dag om me heen
  Beantwoorden
 • Debbie
  Debbie
  Reactie: Hoi Lieve Daan Zwierink Ik mis jou elke dag Groetjes Debbie Sporken
  Beantwoorden
 • Debbie
  Debbie
  Reactie: Hoi Girlz Hoe weten jullie dat Daan mij niet leuk Groetjes Debbie Sporken
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Hoe krijg je makkelijk ren menstruatie cup ingebracht?!!!!!!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: ja ik heb net een vraag ingedient ik hoop dat jullie snel antwoorden!
  Beantwoorden
 • Peggy
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Degene die dit getuigenis vandaag leest, zou het met mij en mijn familie moeten vieren omdat het voor sommige mensen allemaal als een grap begon en anderen zeiden dat het onmogelijk was. Mijn naam is Oscar Meijer en ik kom uit Amsterdam, Nederland, maar ik verhuis met mijn vrouw naar Chicago US. Ik ben gelukkig getrouwd met twee kinderen en een lieve vrouw. Er gebeurde iets vreselijks met mijn familie, toen ik mijn baan verloor en mijn vrouw mijn huis verliet omdat ik niet goed voor mezelf en de gezinsbehoeften kon zorgen. van haar en mijn kinderen op dat moment. Ik slaagde er negen jaar in, geen vrouw om me te steunen om goed voor de kinderen te zorgen. ik probeer een testbericht naar mijn vrouw te sturen, maar ze blokkeert me om met haar te praten ik probeer met haar vriend en haar familieleden te praten, maar weet nog steeds dat iemand me kan helpen en ik heb later een aanvraag ingediend bij zoveel bedrijven, maar toch deden ze dat bel me niet, totdat er een trouwe dag kwam die ik nooit in mijn leven zal vergeten toen ik een oude vriend van mij ontmoette aan wie ik al mijn moeilijkheden uitlegde en hij vertelde me over een geweldige man die hem helpt een goede baan te vinden in een grote bedrijf en hij vertelde me dat het een betoverende caster is, maar ik ben een persoon die nooit in magie gelooft, maar ik besloot hem een ​​kans te geven en Drigbinovia instrueerde me en liet me zien wat ik moest doen in deze drie dagen lunch de spreuk. ik volg alles de instructies en doe wat hij me vroeg om het goed te doen. Drigbinovia zorg ervoor dat alles goed ging en mijn vrouw zou me weer zien na Drigbonovia geweldig werk. Mijn vrouw belde me met een onbekend nummer en verontschuldigde zich en ze vertelde me dat ze mij en onze kinderen en mijn vrouw echt naar huis zou missen. En na twee dagen belde een bedrijf dat ik heb ingediend met mijn waarderingsbrief, nu ben ik de manager van paragon bedrijf in de VS Ik adviseer u als u problemen heeft, stuur een bericht naar deze e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com of WhatsApp / Viber hem op +2348144480786 en u krijgt het beste resultaat. Neem dingen als vanzelfsprekend aan en het wordt van je afgenomen. Ik wens je het beste.
  Beantwoorden
 • alicia cosyn
  alicia cosyn
  Reactie: ja en het helpt me vaak door jullie berichtjes in het blad jammer dta k het nu niet meer kan kopen :(
  Beantwoorden
 • Anoniem
 • Ine_vdv
  Ine_vdv
  Reactie: Jaa! Jullie magazine is geweldig voor advies
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Hey girlz Ik was een keer alleen thuis met mijn broer. En ik had opeens heel veel zin in seks. Ik vroeg het aan hem en ik dacht dat hij nooit ja ging zeggen. Maar dat deed hij wel. Ik werd er heel geil van. Toen onze ouders thuis waren zijden we er niks van. Voortaan doen we altijd seks met elkaar want we vinden het heel lekker. Maar ik ben bang dat mijn ouders er achter komen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Hey girlz Ik heb laatst seks gehad met een geile man 👨 en ik was vergeten dat ik ongesteld was en toen hij met z’n pik erin ging ging mijn tanpon heel diep, na de seks voelde ik dat. Ik vertelde het tegen hem en hij zei dat ik met m’n benen wijd moest liggen en hij hield hem eruit ... hoe moet ik dit voortaan voorkomen?
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Hey girlz Ik ben al heel lang single en wil graag een vriendje om te seksen. Alleen niemand valt op mij omdat ik een groot voorhoofd heb. Ik ben al een keertje naar een seks house geweest en het was wel lekker en sappig. Alleen willen ze daar niet pijpen en beffen. Help ik weet niet wat ik moet doen!!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Hey girlz Laatst was ik in een hoerentent voor mijn werk ik ben 21 en de man was 37 maar ik moest het doen voor het geld.. hij had een hele oude piemel en het was niet fijn mijn vagina was ook veel te klein voor zijn grote pik .. hoe moet ik hier mee omgaan?
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: hey ik heb een vraag Op mijn manege waar ik rijd hebben sommige mannetjes paarden een hele lange piemel. Ik was rustig aan het werk alleen op de manege toen mijn paard zijn lul er uit gooide. Ik werd er echt geil van en heb er aan gelikt. Ik voel me echt heel erg maar het was wel heel fijn.... hoe moet ik hier mee omgaan?
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Hey girlz Wij hebben een naakte pop in de kamer en steeds als ik alleen thuis ben ga ik aan zijn lul likken en soms word ik dan geil en stop ik het in mijn vagina... is het raar dat ik dit doe?
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Hey girlz Ik heb een vraagje Ik heb een kat en hij heeft een lange lul en soms word ik er een beetje geil door, 1 x probeerde ik al zijn lul in mijn anus te stoppen maar hij beet in mijn vagina en ik had bloed.. hoe kan ik veilig met hem Neuken
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Hoi ik heb een vraag, Wij hebben een schilderij in de woonkamer hangen en daar staat een naakte man op. Steeds als ik het zie word ik geil en wil ik hem neuken
  Beantwoorden
 • Fleur
  Fleur
  Reactie: Hey Girlz! Twee jaar geleden kreeg ik mijn eerste telefoon. Tweedehands van mijn lieve stiefvader. Na een half jaar scrolde ik helemaal naar beneden in mijn camera rol, om te kijken wat voor foto's daarin staan. Ik vond hele leuke foto's van mezelf toen ik nog heel klein was, maar ook foto's en filmpjes dat hij aan het masturberen was. Hij zei toen hij het gaf dat het leeggemaakt was que foto's en apps. Die dingen staan nu op mijn netvlies. Ik durf het niet tegen mijn moeder of stiefvader te vertellen omdat ik hun relatie niet wil verpesten...
  Beantwoorden
 • love_u_puppy
  love_u_puppy
  Reactie: Hey ik ben Luna en ik ben SMOORVERLIEFD op een jongen dat bij mij in de klas zit hij is de coolste jongen van de hele school ik weet totaal niet hoe ik het hem moet zeggen maar dat is het probleem niet die jongen en ik zijn vrienden en ik heb iets heel doms gedaan bcs ik heb mijn bff aan hem gekoppeld en nu zijn die samen ik wil mijn bff ook niet kwetsten ik zou het liefst niks tegen haar zeggen maar ik wil haar ook niet kwijt iemand tips hoe ik het hun kan vertellen? xx Luna
  Beantwoorden
  • Anoniem
   Anoniem
   Reactie: Dag Luna! Ik begrijp dat dit best een moeilijke situatie is. Als je er echt mee in zit, is het misschien best om je hart te luchten tegen je beste vriendin. Het kan voor haar in het begin ook moeilijk zijn, maar als beste vriendin zal ze het zeker begrijpen. Heb je met je ouders al over deze situatie gepraat, of met je zus/broer? Als je beste vriendin en die jongen echt verliefd zijn en gevoelens voor elkaar hebben. Kan dit best moeilijk voor je zijn. Je kan altijd het tijd geven en er zullen vast andere leuke boys zijn die jou willen.
 • hel
  hel
  Reactie: Ik ging door een depressie toen mijn man mij en de kinderen verliet voor een andere vrouw, we hadden een mooi leven samen en een vredig huis samen. Enkele dagen geleden merkte ik wat vreemd gedrag van hem op, plotseling een paar weken later ontdekte ik dat mijn man iemand anders zag. hij stopte met praten en kwam laat thuis van zijn werk, hij gaf nauwelijks om mij en de kinderen, ik smeekte hem zijn wegen te veranderen en een goede man te zijn die hij was. hij weigerde naar mij te luisteren. Ik huilde bitter met een gebroken hart omdat mijn huwelijk uit elkaar was gevallen. Ik heb alles gedaan wat ik kon om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg bezorgd en hulpeloos. Ik hoorde goed nieuws over de echtelijke regeling van Dr.Goko, ik nam contact met hem op en legde alles uit wat er gebeurde met een hoop op een oplossing van hem. Hij beloofde me te helpen, wat hij deed. Hij lost het probleem in mijn huwelijk op en herenigt mijn man weer met me. Zeg met trots dat mijn huwelijk weer beter samen is. contact voor hulp e-mail: dr.gokosspiritualcaster@gmail.com WhatsApp en Viber dit nummer 2348056398964
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Hi, Zomer 2018 heb ik een leuke jongen leren kennen. Tijdens de vakantie waren we wel bezig met elkaar en het was wel duidelijk dat we elkaar leuk vonden, maar we hebben bijvoorbeeld niet gezoend. Na een paar maanden zijn we het contact een beetje verloren en nu hebben we eigenlijk niet meer echt contact. Ik twijfelde of ik hem écht leuk vond, maar ben nu tot de conclusie gekomen dat ik hem wel nog een keer zou willen zien en dat ik spijt heb dat ik op vakantie niet iets verder ben gegaan met hem. Ben ik te laat, of zal ik hem toch een appje sturen om te vragen of hij mij ook nog een keer wil zien?
  Beantwoorden
  • eee
   eee
   Reactie: Appje~!
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Hoii, ik heb een vraagje, ik was vroeger bevriend met een jongen (hij woondicht bij mij in de buurt) we speelden heel vaak en logeerden enz. tot ongeveer groep 3/4, toen was het op een dag ineens afgelopen. Nu zitten we op dezelfde middelbare school en ik vind hem sinds klas 1 al leuk, ik zit nu in klas 3. Het blijft bij flirten en ik heb geen idee wat ik moet zeggen als ik hem wil aanspreken, ik wil niet over opfietsen beginnen ofzo of heel random hoe gaat het zeggen. Wat moet ik doen?
  Beantwoorden
  • Anoniem
   Anoniem
   Reactie: Heeft iemand tips wat ik nu zou kunnen doen?
 • fb_1847224788836230
  Debbie Sporken
  Reactie: Ik ben verliefd op Daan Zwierink maar ik weet niet of verliefd is op mij hoe kom ik er achter. Hij heeft me sociale netwerken geblokkeerd dat vind niet leuk. Groetjes Debbie
  Beantwoorden
  • Anoniem
   Anoniem
   Reactie: Hiii Debbie! Daan is momenteel al verliefd op Pien, dus hij zal helaas geen interesse in je hebben, jammerdebammer! Maar zoek vooral door naar een andere boy! XOXO, Girlz!
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Heyyy ik heb een dringende vraag ik begrijp als je het niet kan beantwoorden maar ik weet echt niet wat ik moet doen
  Beantwoorden
  • fb_1847224788836230
   Debbie Sporken
   Reactie: Wat zou jij doen als je Daan Zwierink leuk vond
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: ???
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: helpp ik heb dringend advies nodigg!! ik weet dat dit een gekke vraag is, maar ik ben net ongesteld geworden en ik wil graag snel maandverband verwisselen want ik doe er zo lang over. ik weet wel hoe ik het moet verwisselen maar moet je eerst de vieze eruit halen en dan oprollen, even ergens neerleggen en dan nieuwe pakken en in ondergoed doen en dan de vieze oprollen in het papiertje van de nieuwe doen? zo deed ik het maar dit duurt zo lang... weet iemand hoe dit sneller kan??
  Beantwoorden
  • Anoniem
   Anoniem
   Reactie: Hoii Als je het snel wilt doen kun je het ook verschonen tijdens het plassen. Je gaat dan gwn op de wc zitten plassen en dan haal je de oude er uit en stopt hem in een papiertje en gooit hem weg en dan plak je de nieuwe in je onderbroek. Bij mij gaat het zo altijd veel sneller hoop bij jou ook Liefs
  • soofje1235
   soofje1235
   Reactie: Tip is om de nieuwe al klaar en open te hebben dat is hoe ik het altijd doe
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ja eigelijk over een boy ?
  Beantwoorden
 • chayennad2
  chayennad2
  Reactie: ff snel reageren
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: help me alsjeblieft zo snel mogelijk heb advies nodiggg
  Beantwoorden
  • chayennad2
   chayennad2
   Reactie: ja ik ook girlz schiet op
 • Anoniem
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: ik stel hier ook mijn vraag ik vind een jongen hartstikke leuk en ben smoorverliefd op hem mijn besties weten het en hij zelf ook alleen nu herb ikhet probleem dat ik hem steeds leuker vindt omdat ik ij hem in de klas zit hij zegt altijd datik hem kan vertrouwen en dat we vrienden zijn maar ik vindt hem zo leuk en nu weet ik dis niet wat ik moet doen want elke dag zie ik hem en elke dag vindt ik hem dus leuke
  Beantwoorden
  • Anoniem
   Anoniem
   Reactie: ik zou vragen aan hem of hij jou ook leuk vind en zo niet zou ik: veel chocolade eten ;), met je vriendinnen leuke dingen doen en proberen hem te vergeten en andere leuke jongens spotten.
  • Anoniem
   Anoniem
   Reactie: heyy, misschien er gewoon een keertje op af lopen?
 • julie123
  Julie Nijs
  Reactie: ??????????????
  Beantwoorden
 • s.g_wijk_
  s.g_wijk_
  Reactie: Ik snap niet he waarom zeggen jullie niet gewoon jullie vragen hier want mensen kunnen hier ook gewoon antwoorden?
  Beantwoorden
 • exoticdenim
  Jefferson Makarov
  Reactie: Hallo kan iemand me helpen ? Ik heb echt tips nodig
  Beantwoorden
  • s.g_wijk_
   s.g_wijk_
   Reactie: Wat is je probleem?
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: ?? het is dringend kwil een antwoord!!!!!!
  Beantwoorden
 • ohhnaturel
  Reactie: hoop snel een antwoord op te krijgen !
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: ik hoop dat ie snel beatwoord kan worden heb hem net verstuurd ik heb echt hulp nodig ik ben stik jaloers op een meisje
  Beantwoorden
 • roxzz
  roxzz
  Reactie: :o ik hoop dat dit erin komt . Ik ben erg alleen ....
  Beantwoorden
  • Anoniem
   Anoniem
   Reactie: Altijd?
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Komen de vragen al in de eerst volgende girlZ in dit geval die van Oktober of moet ik wachten tot september?
  Beantwoorden
 • waanzinnige_zinnen
  waanzinnige_zinnen
  Reactie: Hopenlijk is die snel beantwoord hhhh :o:o:o
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ik hoop echt dat mijn vraag er in komt ik zit er so door in de stres
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ik weet echt niet wat ik moet doen dus ik hoop dat ik er in kom:)
  Beantwoorden
 • leeuwinnetje
  leeuwinnetje
  Reactie: Ik hoop echt dat mijn vraag erin komt jammer dat ik hem niet kan lezen want ik heb geen abonnement beste girlz willen jullie het antwoord mij emaillen?
  Beantwoorden
 • fairyy
  fairyy
  Reactie: Hoop dat mijn vraag er in staat
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Please antwoord Da zou ik geweldig vinden
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: snel beantwoorden please! ik heb natwoord nodig!!!!
  Beantwoorden
 • sausje123
 • sausje123
  sausje123
  Reactie: :p hoob dat hij snel word beantwoord want het is dringend
  Beantwoorden
 • mandy_120205
  mandy_120205
  Reactie: :o ik hoop dat hij snel beantwoord wordt ik moet het antwoord weten
  Beantwoorden
  • sausje123
   sausje123
   Reactie: weet jij hoe je kan zien of je een reactie terug heb gekregen??
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Wanneer komt de volgende GIRLZ uit? Ik wil m sowieso kopen!
  Beantwoorden
  • Anoniem
   Anoniem
   Reactie: Elke maand komt er een nieuwe GIRLZ uit. Al het goed is dan ook helemaal aan het begin van een nieuwe maand. Hoop dat je hier wat aan hebt xx
  • Anoniem
   Anoniem
   Reactie: Volgende Girlz ligt altijd in het begin van de maand in de winkel als je geen abonnement hebt.
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ik hoop dat hij snel beantwoord word! anders word ik echt gek!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Hopelijk antwoorden ze snel please:o
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ik hoop echt dat hij snel beantwoord word.. help me please!:o
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: ik hoop dat jullie mijn vraag snel kunnen beantwoorden
  Beantwoorden
 • relynsia
  relynsia
  Reactie: please antwoord snel xx love yu Girlz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
  Beantwoorden
 • lil
  lil
  Reactie: Hoop echt dat hij snel wordt beantwoord!!! <3
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ik hoop dat mijn vraag snel word beantwoord!!!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: <3 Super fijn dat je je vragen kan stellen!
  Beantwoorden
  • atje
   atje
   Reactie: :d ja maar hoop dat het antwoord snel komt!!!:d;);):p:):)

Gerelateerde artikelen