Je kunt je vraag via onderstaand formulier volledig anoniem stellen. Je vraag wordt doorgestuurd naar een expert op het gebied van jouw vraag. We krijgen superveel vragen binnen, dus onze experts kunnen helaas niet alle vragen beantwoorden. Het stellen van een vraag biedt dus geen garantie voor een antwoord. Antwoorden verschijnen als talk in de GIRLZ.

Niet jouw vraag – wel jouw antwoord

Sommige vragen lijken heel veel op elkaar. Bijvoorbeeld vragen over verliefd zijn, menstruatie, gewicht of hoe je moet zoenen en zo. Staat jouw vraag er niet bij? Dan staat er vast wel een andere, soortgelijke vraag waarin jouw vraag ook wordt beantwoord. Je kunt dus altijd even in ons GIRLZ Talk-archief zoeken. Hou in ieder geval GIRLZ en GIRLZ.nl in de gaten om te zien of jouw vraag is beantwoord!

Terugschrijven

Veel meiden vragen of we terug willen mailen. Dat doen we nooit. Niet alleen omdat het heel veel werk is om iedereen persoonlijk een mailtje terug te sturen, maar ook omdat er meiden zijn die juist absoluut geen post thuis of in hun mailbox willen ontvangen. Door persoonlijk te antwoorden, zouden we de problemen alleen maar groter maken en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Klare taal

Of je nu een groot of een klein probleem hebt, al je problemen zijn welkom bij GIRLZ. Helemaal anoniem als je dat wilt. Wij bij GIRLZ nemen elke vraag serieus en proberen er zo veel mogelijk te plaatsen als talk. Probeer je vraag zo kort en bondig mogelijk te formuleren, schrijf duidelijke taal en probeer je probleem zo helder mogelijk uit te leggen. Lange verhalen worden ingekort, maar een te korte tekst is voor iemand die niet weet waar jouw probleem over gaat, soms ook onbegrijpelijk.

Dringend

Als je dringend hulp nodig hebt, ga dan zo snel mogelijk met iemand praten die je meteen kan helpen en wacht niet tot je vraag hier wordt beantwoord want dat antwoord kan dan te laat komen. Blijf ondertussen vooral de GIRLZ en talk schrijven én lezen!

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF