Onze columnist Patricia schrijft elke week een GIRLZ-report over allerlei stuff. Patricia: “Deze week kwam ik een filmpje tegen waarin aan stelletjes wordt gevraagd of ze van phone willen ruilen. Zo kunnen ze door elkaars berichten en geschiedenis gaan. Meteen vraag ik me af: zou ik dat durven?”

Roddels
“Aan de ene kant lijkt het me best eng. Elke meisje roddelt toch wel eens via Whatsapp over haar boyfriend tegen haar beste vriendinnen? Bijvoorbeeld over zijn nieuwe hairdo die je niet zo leuk vindt, of over jullie anniversary die hij alwéér vergeten is. Dit soort dingen zijn bestemd voor de ogen van je BFF, maar niet voor die van hem. Best pijnlijk als hij het dan toch te zien krijgt…”

Open boek
“Maar aan de andere kant: als je een goede relatie hebt, heb je geen grote geheimen voor elkaar en vertel je elkaar bijna alles. Dan is het toch niet zo erg als hij je berichtjes leest en je geschiedenis bekijkt? Bovendien betekent ruilen dat je de inhoud van zijn phone ook te zien krijgt. Kom je er eindelijk achter wat hij over jou tegen zijn friends zegt!”

In het nieuwe nummer van GIRLZ kun je de column van Patricia lezen! Je kunt haar ook op Instagram, Twitter en Facebook volgen.